Pàgines

dilluns, 24 de març del 2014

Desestimat un nou grau de nutrició a la UOC

Comunicat dels Dietistes-Nutricionistes en Xarxa:
Desestimat un nou grau de nutrició a la UOC: El fruit de la feina feta entre tots

Fa unes setmanes la junta de govern del nostre col·legi (CoDiNuCat) ens comunicava les gestions fetes amb èxit perquè el proper curs acadèmic no s'impartís un nou grau en nutrició humana i dietètica en una altra universitat catalana, en aquest cas la UOC.

Celebrem la notícia, però volem fer palès que ha estat una feina aconseguida entre tots, i molt especialment per integrants d'aquest grup, que el passat setembre es van assabentar de la proposta de la UOC.

Varem poder confirmar la sol·licitud de la UOC amb una reunió mantinguda amb el Sr. Claudi Alsina, Secretari General del Consell Interuniversitari de Catalunya, el passat mes d'octubre, durant la qual, com a professionals i com a candidatura, varem manifestar el nostre desacord amb la proposta tenint en compte el moment actual (multitud d'universitats, mercat laboral, qualitat de la formació en la seva pràctica) i que no s'hagi tingut en compte al sector.
Fruit de la reunió, varem acordar que traslladaríem les nostres consideracions a la junta gestora del col·legi, i que aquesta enviés una carta al Sr. Lluís Jofre, director general d'Universitats, a banda que ell mateix traslladaria les nostres inquietuds en la reunió que, en pocs dies, tindria lloc per a prendre la decisió final.
Varem traslladar tota aquesta informació a la presidenta de la junta gestora, i varem redactar la carta que va fer arribar al Sr. Jofre.

Amb aquest escrit volem posar de relleu que la feina és de tots, i que entre tots sempre s'aconsegueix molt més.

2 comentaris:

  1. hola, crec que si no hi ha feina per als titulats, el que haurieu de fer es combatre l'intrusisme, no deixar de formar professionals

    ResponElimina
  2. Compartim la teva observació Mireia i el nostre grup vol una comissió d'intrusisme perquè a més a més és de les funcions d'un col·legi professional, així ho varem fer constar aquí: https://dl.dropboxusercontent.com/u/41188253/programa.pdf
    Però també volem evitar formar professionals D-N amb un grau de baixa qualitat degut a ser realitzat a distància, sense la part pràctica de la formació i sense places de pràctiques de qualitat amb tutors D-N.
    Gràcies per compartir les teves inquietuds
    D-N en xarxa

    ResponElimina

Benvolgut/da,
A continuació pots escriure el teu comentari que en breu es publicarà.
Aquest és un espai que pretén ser de debat i obert a tothom, però no és toleraran les difamacions i disputes personals.
Gràcies per participar i fins aviat.