Pàgines

Equip

L'EQUIP HUMÀ
A partir dels perfils necessaris per dur a terme el projecte, hem configurat un equip buscant un equilibri i una bona representació a nivell de gènere i d'àmbit professional.
A continuació t'expliquem qui som i com ens organitzem.

Candidatura amb els càrrecs que marquen els estatuts:
 Presidenta: Montserrat Morante
 Vicepresidenta: Mª José Sendrós
Secretaria: Rosa Baró
Tresorer: Iván Iglesias
Vicesecretaria: Sandra Ribalta
Vicetresorera: Neus Moragues
Vocal: Anna Vila
Vocal: Joan Trabal
Vocal: Begoña Caneda
Vocal: Júlia Farré
Vocal: Eva Rodríguez
Vocal: Vicenç Sellés
Vocal: Inma Jiménez
Equip Candidatura Renovadora
I per a que ens coneguis una mica més, t'expliquem breument qui som cadascun de nosaltres: 

Montserrat Morante
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID)
Despatx professional propi des d'on treballa en diferents àmbits (consulta, docència en l'àmbit de la dietètica i de la higiene alimentària per diferents col·lectius, consultories i col·laboracions en projectes de recerca en l'Atenció Primària, comunicació i assessorament nutricional en empreses de restauració).
Va ser fundadora i la primera presidenta de l'ACDN. L’any 96, al CESNID, va crear una plataforma d'estudiants per a l'homologació del títol propi a diplomatura i participà en les negociacions per tal de presentar una proposició no de llei al Congrés dels diputats. També participà en l'elaboració i negociacions per tirar endavant l'esmena de la incorporació dels D-N a la LOPS (2003). Des de l'any 2009 ha pogut treballar amb els responsables de la junta de l'ACDN per tal d'aconseguir l'aprovació del col·legi, portant directament les negociacions fins el compromís ferm per part del govern, aconseguit l'any 2011.

Mª José Sendrós
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID)
La seva activitat professional s'ha desenvolupat dins l'àmbit clínic enfocat els darrers 11 anys en l'oncologia en un hospital universitari. 
Ha combinat durant els primers anys aquesta activitat amb la restauració en l'àmbit hospitalari.
Col·laboradora docent en el postgrau d'infermeria oncològica (IL3-UB) i en el Curs bàsic en el tractament del pacient trasplantat de progenitors hematopoètics. 
Docent en programes de formació continuada a l'hospital i educació sanitària a pacients i familiars. També és membre de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral.

Rosa Baró
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID), Postgraduada en Nutrició i Obesitat per la Universitat de Navarra, Educadora en Obesitat Infantil del programa Nens en Moviment de L'Hospital de Vall d'Hebron. Antropometrista Nivell I ISAK
Amplia experiència en D-N clínica de consulta privada. Actualment, treballa en consulta privada junt a un equip de psicòlegs. Ponent i organitzadora de xerrades i tallers en institucions públiques i privades. 
Col·labora en diversos mitjans de comunicació i és autora d'un blog que va rebre el Premi Blog Catalunya 2012.

Iván Iglesias
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID). Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Vic. MBA en Empreses Agroalimentàries.
Àmplia i diversa experiència professional en l'àmbit de la docència universitària, gestió i direcció d'empreses de formació, consultor d'higiene i seguretat alimentària, D-N en l'àmbit privat. Actualment, Product Manager de la Divisió Hospital de Grifols per a Espanya i Portugal.

Sandra Ribalta
Diplomada en Nutrició Humana i Dietèticanper la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Llicenciada en Filologia Alemanya i Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona.
La seva experiència professional se centra en la formació, ja que desenvolupa tasques de docència sobre higiene alimentària, dietètica i nutrició en diversos centres i institucions.
També manté des de fa anys la seva pròpia consulta i col·labora sovint en l'assessorament nutricional de diverses curses d’alta muntanya.
Implicada en la divulgació d'hàbits alimentaris saludables, col·labora en diversos mitjans de comunicació i edita el seu propi blog.

Neus Moragues
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID). Màster en Nutrició (UB). Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals especialitat higiene, ergonomia i psicosociologia aplicada. Diplomada en Infermeria per la URL
Ha enfocat la seva activitat professional dins l'àmbit de la restauració col·lectiva com a responsable del departament de qualitat i nutrició en una empresa. 
Ponent en conferències i jornades interdisciplinars. Col·laboradora en revistes del sector de la restauració col·lectiva, centres educatius i residències per a la gent gran.

Anna Vila
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID), Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Vic), Doctora en Nutrició i Metabolisme (Universitat Rovira i Virgili). Antropometrista Nivell I ISAK
Professora docent i investigadora a la Universitat de Vic. Imparteix classes en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica i és membre en actiu del Grup de Recerca en Alimentació, Salut i Benestar de la mateixa universitat.

Joan Trabal
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica (UB), amb intercanvi universitari a la San Diego State University (EEUU). Màster Universitari en Nutrició i Metabolisme (UB). Doctorand en Alimentació i Nutrició (UB)
Desenvolupa la seva activitat professional principal com a D-N clínic a un hospital universitari i com a D-N investigador a un centre de recerca. Paral·lelament assessora empreses del sector de la soja com a membre d'un comitè científic en la matèria, i col·labora amb empreses de la comunicació en l'elaboració de missatges d'alimentació i salut per a la formació dels consumidors i els professionals de la salut.
Membre de la British Dietetic Association i membre de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral.

Begoña Caneda
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Llicenciada en Bioquímica per la Universitat Rovira i Virgili. Doctora en Bioquímica per la Nottingham Trent University (UK)
Responsable de d'àrea científica i continguts d'empresa de Nutrició, Health Marketing i Comunicació. És professora del grau de Nutrició Humana i Dietètica i de Fisioteràpia a la Facultat de ciències de la salut Blanquerna-URL i al grau de Turisme de Sant Ignasi-URL.
Key Contact de la URL amb la xarxa europea de Nutrició i Dietètica DIETS2 i ha col.laborat amb diversos mitjans de comunicació.

Júlia Farré
Diplomada i Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL). Postgraduada en Nutrició i Obesitat per la Universitat de Navarra, en Màrqueting, distribució i consum alimentari i en Finances i gestió estratègica de la empresa per la UPC. Antropometrista Nivell I ISAK
Ha treballat en empreses d'assessoria nutricional, participant en programes d'educació nutricional i formació. Actualment, D-N clínica en consulta privada. Coautora dels llibres Proposta de codi ètic en la professió de nutrició humana i dietètica, La Dieta Inteligente i La Dieta Inteligente para Runners.
Activa en les xarxes socials, col·labora sovint en mitjans de comunicació.

Eva Rodríguez
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID). Postgraduada en tractament Dietètic del sobrepès i l'obesitat (IL3-UB)
Ha treballat sempre en l'àmbit clínic. Inicialment amb beques en un hospital universitari i des de l’any 2003 com a dietista-nutricionista en una clínica privada. Docent col·laboradora al IUSC. Actualment, la seva feina es centra en la gestió de l'alimentació, qualitat segons model EFQM, i avaluació, consulta i seguiment nutricional.

Vicenç Sellés
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID). Tècnic Superior de Riscos Laborals especialitat d'higiene.
Actualment, D-N en restauració col·lectiva responsable del Servei de Nutrició i Dietètica (Departament de Qualitat i Seguretat Alimentària). Ha treballat en assessoria en temes de Nutrició i Dietètica per a diverses institucions. Coordinador d'equip i Tècnic del Projecte de Divulgació de Productes Lactis a la classe mèdica. Ponent en conferències i jornades Interdisciplinars, col·laborador de diversos mitjans de comunicació.

Inma Jiménez
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID). Postgrau en Nutrició Clínica i Ciència avançada dels aliments; i Postgrau en Nutrició Bàsica i Comunitaria (IL3-UB)
La seva trajectòria professional sempre ha estat en l'àmbit de la nutrició clínica, a hospitals de la xarxa pública.
Col·laboradora docent en primeres edicions del postgrau d’Infermeria Oncológica. També amb experiència en docencia a pacients i familiars d’un programa d’Educació Sanitaria.
Manté col·laboració docent en programes de formació continuada en hospitals públics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvolgut/da,
A continuació pots escriure el teu comentari que en breu es publicarà.
Aquest és un espai que pretén ser de debat i obert a tothom, però no és toleraran les difamacions i disputes personals.
Gràcies per participar i fins aviat.